U bent enkele maanden druk bezig geweest met verbouwen. Nu is uw woning eindelijk helemaal ‘af’: u bent tevreden met het eindresultaat. Door de verbouwing is uw huis aanzienlijk meer waard geworden. U heeft besloten om uw woning te verkopen, zodat u deze meerwaarde op uw rekening krijgt.

Gaat u uw huis verkopen, dan betekent dit dat u binnenkort moet verhuizen. Wij geven u graag enkele tips om uw woning verhuisklaar te maken.

Pak uw inboedel bijtijds in

Het kost veel tijd om uw inboedel in te pakken. Moet u al uw spullen enkele dagen voor de verhuizing inpakken, dan bent u hele dagen bezig en ervaart u bovendien veel stress. U kunt uw inboedel beter bijtijds en in delen inpakken. Begin met de spullen die u langere tijd niet nodig heeft, zoals de spullen op zolder, in de kelder of in de schuur. Pas net voor uw verhuizing pakt u de spullen in die u niet kunt missen.

Gooi spullen weg

Sommige spullen hoeft u niet mee te nemen naar uw nieuwe huis. Denk hierbij aan beschadigde meubelen, woonaccessoires die u niet meer leuk vindt of kapotte elektronica. De spullen die u niet mee wil nemen, gooit u weg. Door uw huis goed leeg te ruimen voor u gaat verhuizen, bespaart u uzelf een hoop gedoe. Ook hoeft u op deze manier minder verhuisdozen te verplaatsen.

Huur een verhuisbedrijf in

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Huur dan een verhuisbedrijf om uw verhuizing in goede banen te leiden. Een verhuisbedrijf kan uw inboedel naar uw nieuwe adres verplaatsen met een grote verhuisbus, maar kan uw woning ook verhuisklaar maken. Klik hier voor meer informatie.