Interieur

 

Ter invulling van het interieur kunnen we u Gerard Keune Meubelen van harte aanbevelen. Deze meubelzaak is gespecialiseerd in vervaardigen van maatwerk meubels, bijvoorbeeld kasten op maat. Bekijk de website voor inspiratie.

Voor wat betreft een chique tijdloze raamdecoratie, gaat ons advies te allen tijde uit naar houten jaloezieën. De grote diversiteit van houtsoorten zorgt voor een jaloezie dat uitstekend past bij elk interieur.

Bogaard Keukens is een KeukenSpeciaalzaak uit Almere waar u niet alleen complete keukens kunt kopen, maar ook accessoires en apparatuur. Bovendien hebben ze ook een webshop waar u direct uw keukenapparatuur kunt bestellen. Bekijk alle de website voor alle keukens in Almere.

Vloertegels

Voor een stijlvolle vloer adviseren wij Tegelpaleis, dé leverancier van vloertegels in Nederland. Online vindt u een groot aanbod aan vloertegels op de website van Tegelpaleis. Er is tevens een showroom in IJsselstein waar een deel van de collectie te bewonderen is. Indien u een specifieke vloertegel wilt bekijken in de showroom, dan kunt u het beste vooraf een afspraak maken. Kijk op de website van Tegelpaleis voor meer informatie.

Nieuwe en tweedehands kantoormeubelen

Bent u op zoek naar nieuwe of 2e hands/gebruikte kantoormeubelen? Kijk dan op de website van Desko Kantoormeubelen, hier vindt u alles wat u op kantoor nodig heeft. Koop bureaus, bureaustoelen en opbergkasten tegen een scherpe prijs.

Prikkabels van Verlichtingpaleis

Prikkabels kopen doe je eenvoudig online via Verlichtingpaleis.nl. Vóór 22.00 uur besteld = morgen in huis!