De fase waarin jij jouw huis wilt gaan verbouwen of simpelweg volledig wilt opruimen is een fase waar je vroeg of laat een keer te maken mee zal krijgen. Tijdens je leven maak je altijd wel zo’n periode mee. Tijdens deze periode moe tje vaaak veel spullen verplaatsen, vanaf de bouwmarkt richting huis of juist vanaf huis naar het grof vuil. Het is ideaal om hiervoor een aanhangwagen te huren, aangezien de meeste mensen niet over een eigen aanhanger kunnen beschikken. Naast het huren van een aanhanger is het ook mogelijk om een aanhanger te kopen. Vaak kan dit al voor een redelijke prijs. Vanaf €500,- exclusief belasting toegevoegde waarde kun je bijvoorbeeld al een aanhanger kopen bij Boedelbak.

 

Boedelbak

Boedelbak is dé marktleider in aanhangwagenverhuur binnen Nederland. Dit doen zij al een kleine 30 jaar! Sinds kort is het bij Boedelbak mogelijk om een aanhanger te kopen. Een aanhangwagen kopen kan de perfecte optie zijn voor zelfstandig ondernemers die regelmatig spullen moeten vervoeren, maar geen smak met geld uit willen geven aan een nieuwe aanhangwagen. Daarnaast kun je natuurlijk een extra aanhanger kopen zodat je, afhankelijk van de hoeveelheid die je moet vervoeren, kunt kiezen welke je gaat gebruiken. Alle aanhangers verkeren natuurlijk nog in uitstekende staat en worden voordat zij in de verkoop gezet worden nog uitvoerig gekeurd door de technische dienst van Boedelbak.

 

Boedelbak aanhangers

Boedelbak heeft meerdere soorten aanhangers die je kunt huren en kopen. Op de overeenkomst van het reservewiel onder de bodemplaat na bestaan er grote verschillen tussen deze aanhangwagens. Zo varieert het laadvermogen van maximaal 250 kilo tot maximaal 2000 kilo. Daarnaast verschillen de contructies van de aanhangers. Hierbij kan je denken aan een enkelvoudige as of meervoudige as. Uiteindelijk vallen veel details af te stemmen tijdens huur of verkoop, zodat je altijd met een geschikte aanhanger aan de slag kunt gaan.