Bent u op zoek naar een praktische vloer die niet alleen voordelig is maar ook nog eens een mooie uitstraling heeft? Ontdek dan de vloercoating met een betonlook. Deze vloeren bieden diverse voordelen. Zo zijn ze eenvoudig schoon te houden en is de kans klein dat er krassen kunnen ontstaan. Mocht er toch wat gebeuren dan is de vloer eenvoudig weer te renoveren. We vertellen u graag wat meer over de verschillende soorten en waarom het mooi kan zijn om een vloercoating met betonlook aan te laten brengen.

De voordelen van vloercoating

Een gietvloer en ook vloercoating is bestendig tegen krassen en slijtage. U houdt dus geen blijvende schade zoals bij parket en sommige vormen van laminaat. Bovenal is het vooral een mooie, stijlvolle vloer. Die u ook nog eens goed kunt aanpassen aan uw eigen wensen. De vloeren zijn in zeer veel soorten verkrijgbaar. Dit aspect zorgt er ook voor dat de vloeren eenvoudig schoon te houden zijn. Af en toe even dweilen en goed stofzuigen en nu hoeft u eigenlijk niet te doen. Het is bijvoorbeeld niet nodig om chemische reinigingsmiddelen te gebruiken, dit wordt zelfs niet aanbevolen.

 

Kleuren en logo’s

Een tweede belangrijke reden waarom men voor de vloer kiest is het design. U kunt de vloer namelijk in vrijwel alle kleuren laten aanbrengen. Dit betekent dat ook de huisstijl van uw onderneming mogelijk is. Ook kunt u het logo van uw onderneming erin laten verwerken. Dit geldt ook voor andere kenmerken. Dit gebeurt met behulp van speciale coatings die over de vloer en de kenmerken kunnen worden aangebracht. Zo blijft de vloer in de kleur van uw keuze. Maar kunt u ook unieke kenmerken aanbrengen die de vloer volledig eigen maken.

 

Vloercoating met een betonlook

Wist u dat er naast de vele kleuren nog meer varianten van de gietvloer zijn waar u uit kunt kiezen? Een vloer kopen is de bovenste laag van de gietvloer en bepaald vaak de kleur. Deze kan echter ook worden aangebracht met een betonlook, u heeft daarom de uitstraling van een echte betonvloer. Een bedrijf dat u hier verder bij kan helpen is Beton vloercoating uit Amsterdam, dit bedrijf heeft al vele klanten met succes geholpen, bekijk de voorbeelden op de website.