In de tijden van corona heb ik voor mijn werk enorm veel thuisgewerkt. Vaak zat ik de hele week thuis te werken en kwam ik niet op kantoor. Dit was voor mij geen probleem al is het natuurlijk soms ook belangrijk op kantoor te komen en contact te hebben met je collega’s. Naast dat deze sociale contacten natuurlijk erg belangrijk zijn. Is het ook van belang dat je thuis op de juiste manier je werk kan doen. Zo moet je natuurlijk de juiste ruimte en plek hebben om fatsoenlijk te kunnen werken. Gelukkig heb ik hiervoor de ruimte en de middelen al moest hier nog wel wat aan gebeuren. Deze werkkamer was namelijk nog niet laar voor gebruik toen ik thuis moest gaan werken.

Wat moest er worden verbouwd aan mijn kamer

Veel moest er niet verbouwd worden aan mijn werkkamer. Wel wast het jarenlang niet gebruikt als werkkamer maar meer als rommelkamer. Zo stonden er veel dozen vol met spullen. Ook lag het bureau vol met spullen en moest de kamer even goed schoongemaakt worden door al het stof. Ook waren de muren erg vies en beschadigd. Dus ook dit hebben we kort nadat de kamer leeg was gehaald opnieuw laten schilderen door een schildersbedrijf uit Rijssen. Zij hebben erg snel en vakkundig deze oude wekkamer omgetoverd tot een moderne werkkamer in de stijl van onze woning. Alleen al door deze verandering geeft het mij al een veel fijner gevoel om te werken op deze kamer. Ook is het natuurlijk niet alleen fijn maar ook goed voor je gezondheid om een compleet schone kamer te hebben.

Airco laten plaatsen

De nieuwe werkkamer staat bijna de hele dag tijdens de zomer in de zon. Wij hebben een schuin lopend dak en door het raam hierop kan het zorgen voor erg hoge tempraturen op deze wekkamer. Om dit te voorkomen heb ik een airco laten plaatsen. Vooral tijdens de zomer dag is dit erg fijn om op de wekkamer te hebben. De hitte kan namelijk echt ten kost gaan van werkniveau. Deze airco is geplaatst door Zipes airco Enschede. Gelijk na de plaatsing van deze airco merk ik de voordelen hiervan en werk ik lekker door tijdens deze warme tempraturen.