Zoals sommigen van jullie al weten zijn we bezig met het verbouwen en revampen van de jongenskamer van onze drie jarige zoon David. We zijn op zoek naar een nieuw uiterlijk, want de kamer oogt nog wat tam op dit moment van schrijven. Specifiek wilde we de kamer verrijken met accessoires van de meeste hippe kinderkamer styling merken. In dit artikel neem ik jullie mee in onze keuzes en beweegredenen.

Enfin, Charlotte van werk die beval mij aan kijk eens voor Garbo en Friends, die maken echt hele leuke dingen. Een super tof kinderkamer decoratie merk is dat. Ik had er nog nooit van gehoord dus ik ging maar zoeken op het internet. Al snel stuitte ik op de webwinkel met de naam CozyKidz. Inderdaad een heel leuk assortiment. Hier vind je alles van Garbo: https://www.cozykidz.nl/nl/brands/garbo-friends/. Vooral de dekentjes zijn leuk. Maar we kozen uiteindelijk voor hoeslaken met de naam Mares Dark.

Ikzelf zag laatst een advertentie omtrent de Mr Maria lampen. Wat zijn dat leuke lampen zeg. En toevallig waren we nog op zoek naar een fijne lamp voor de kamer van David. Even kijken bij CozyKidz of ze dat ook aanbieden. En ik had veel geluk want ja dat bieden ze inderdaad aan! Hier vind je alle Mr Maria lampen: https://www.cozykidz.nl/nl/brands/mr-maria/. Wij kozen dan uiteindelijk voor de Nanuk lamp. Al is de anana lamp ook wel heel leuk ik moest me echt tegenhouden om niet ook die lamp te kopen maar de Nanuk lamp is al 100 Euro plus en idem voor de Nanuk lamp, dus ik kan niet uitleggen aan mijn man dat we zojuist dik 250 Euro hebben uitgegeven aan kinderlampen dus ik moest uiteindelijk een keuze gaan maken en Nanuk it is.

Nou met dit nieuwe hoeslaken en met name de Mr Maria lamp heeft de kamer al een beetje ander uiterlijk. Een goed begin is het halve werk.