Zit de verbouwing erop en gaat u eindelijk aan de tuin beginnen? Dan kunt u vast wat hulp gebruiken! Een tuinontwerp maken is niet gemakkelijk en kunt u dan ook het beste overlaten aan professionals. Natuurlijk heeft u in uw hoofd een beeld van hoe uw tuin er uit moet zien. Bijvoorbeeld kleuren, stenen of gras en bomen, maar of het uitvoerbaar is en ook goed is voor de bloemen en planten, dat is een vraag die het beste aan een ervaren hovenier gesteld kan worden. Bent u op zoek naar een bedrijf wat een tuinontwerp in Amersfoort voor u kan maken? Dan kunt u terecht bij Van Engelenhoven Bestrating. Dankzij hun expertise kunnen zij op basis van uw wensen en ideeën een ontwerp op maat maken.

Tuinontwerp in Amersfoort op maat

Als u uw droomtuin wilt realiseren, kunt u het beste advies inwinnen van iemand die er veel verstand van heeft. Het ontwerpen van een tuin gaat namelijk gepaard met veel keuzes. Het is fijn als u hierbij advies krijgt van iemand die er veel verstand van heeft. Een hovenier heeft veel ervaring en verstand van het maken van een tuinontwerp. In Amersfoort en omgeving kunt u terecht bij Van Engelenhoven Bestrating. Het maken van een tuinontwerp gaat bij dit bedrijf altijd via dezelfde stappen. De eerste stap is het bespreken van uw wensen. De hoveniers komen bij u langs en u vertelt wat u verwacht en wilt met uw tuin. Vervolgens gaat dit bedrijf met uw tuinontwerp in Amersfoort aan de slag. U geeft hier feedback op en dan wordt uw tuinontwerp definitief gemaakt. Naast het tuinontwerp kunt u in Amersfoort en omgeving bij hen ook terecht voor het laten aanleggen en het onderhoud van de tuin. Van Engelenhoven Bestrating is dus een hovenier die u van A tot Z begeleidt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.
Direct contact

Verlichting in de tuin

Denkt u dat verlichting buiten alleen iets is voor tijdens de feestdagen? Dan heeft u het mis. Van Engelenhoven Bestrating, het bedrijf voor een tuinontwerp in Amersfoort, weet als geen ander hoe belangrijk verlichting in de tuin is. Het geeft sfeer en is functioneel op warme dagen en het zorgt er op druilerige dagen voor dat de tuin er gezelliger uit ziet als u naar buiten kijkt. Natuurlijk hoeft er in de tuin niet zoveel verlichting te hangen als in huis, maar een aantal spotjes in de tuin kan net meer sfeer geven. De hoveniers van Van Engelenhoven Bestrating kunnen u ook hierin adviseren. Bekijk hier voorbeelden van werk van deze ervaren hovenier in Amersfoort.

Een tuin met verlichting bij een tuinontwerp in Amersfoort