Op zoek naar een bedrijf voor je tuinontwerp in Amersfoort? Bij Van Engelenhoven Bestrating, je partner voor een tuinontwerp in Amersfoort, zit je goed. Dankzij de ervaring en het specialisme van de tuinontwerpers en architecten weet je zeker dat alle functionele eisen en jouw wensen voor het tuinontwerp naar voren komen. Wil je een tuinontwerp in Amersfoort ? Neem dan contact op met Van Engelenhoven Bestrating.

Externe factoren bij tuinontwerp Amersfoort

Vaak heb je zelf wel een idee wat je wilt met je nieuwe voortuin of achtertuin, maar een echt tuinontwerp maken blijft lastig. Er dient rekening gehouden met veel verschillende externe factoren. Denk aan lichtinval, waar de zon opkomt en de schaduw maar bijvoorbeeld ook met gladheid van de tegels en verlichting. Dankzij de jarenlange ervaring van de hoveniers uit Amersfoort kunnen ze je goed adviseren over welk tuinontwerp het beste bij jou past.

 Proces van een tuinontwerp

De eerste stap van een tuinontwerp in Amersfoort en omgeving, is een oriënterend gesprek bij jou thuis. Hierin geef je aan wat je wensen zijn en hoe je het tuinontwerp voor je ziet. Bovendien ontmoet je hierbij de architecten die straks jouw tuinontwerp gaan maken. Je kunt snel schakelen en zij kunnen meteen adviseren wat handig is qua planten, licht en schaduw. Op basis van dit gesprek gaan zij voor je aan de slag en krijg je het concept tuinontwerp. Daar kun je commentaar opgeven, uiteraard is er nog ruimte voor wijzigingen. Is het voorlopige tuinontwerp dan klaar? Dan wordt de feedback verwerkt en krijg je een gedetailleerd definitief tuinontwerp. Benieuwd wat ze voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact  met Van Engelenhoven op.

 Niet alleen tuinontwerp

Bij Van Engelenhoven kun je naast een tuinontwerp in Amersfoort, ook terecht voor tuinonderhoud  en tuinaanleg . Alle hoveniers van Van Engelenhoven Bestrating hebben jarenlange ervaring en zijn dus je vertrouwde partner op het gebied van de tuin. want veel mensen hebben tuinieren als hobby, maar bij grote beslissingen voor de tuin is het toch aan te raden om advies van een professional in te winnen.
Tuinontwerp in Amersfoort laten maken bij Van Engelenhoven