Steigerbuizen worden gebruikt in de bouw, in allerlei constructies, samen met steigerbuiskoppelingen. Oorspronkelijk alleen in loopconstructies tijdens bouwwerkzaamheden, maar nu ook decoratief, in interieurs, in meubels zoals kastwanden, meubelframes en onderstellen. Steigerbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diameters. Ook kan je kiezen uit verschillende materialen en kleuren.

Assortiment online en in de winkel
Bij Steigerbuisgroothandel in Veenendaal kan je zelf komen kijken naar het assortiment steigerbuizen en aanverwante producten op voorraad. Daarnaast is er een online webshop. Online kan je zoeken in het assortiment steigerbuizen, koppelingen en steigerhout. Wil je liever niet zelf klussen dan zijn er ook complete meubels en rekken gemaakt van steigerbuis te koop. Er is een snelle leveringstermijn. Voor 15.00 besteld betekent dat je het de volgende dag al geleverd krijgt. Maar je kunt bestelde materialen ook gewoon op het adres in Veenendaal, Schutterij 20, ophalen.

Materialen en kleuren
Naast de voor constructies noodzakelijke koppelingen en steigerhout zijn steigerbuizen het belangrijkste product en bouwmateriaal van Steigerbuisgroothandel in Veenendaal. Ze kunnen online worden besteld, maar langskomen kan ook. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Ook kan je kiezen uit verschillende materialen en kleuren: staal, zwart of glanzend staal, aluminium, dof goud aluminium, onbehandeld of vierkant.

Functioneel en mooi
Welk materiaal en welke kleur je neemt zal afhangen van het doel, jouw smaak, jouw budget. Behalve steigerbuizen en buiskoppelingen verkoopt deze groothandel ook steigerhout, grijs, nieuw of gebruikt. Zo kan je zelf aan de slag met wanddecoratie, restyling van jouw interieur, meubels. Op de website staan foto’s met voorbeelden, om een idee te krijgen hoe je zelf aan de slag kan. De resultaten zijn de moeite waard. Met steigerbuizen kan je mooie wandkasten of tafels maken die behalve heel praktisch ook prachtig zijn om te zien. Op de website www. steigerbuisgroothandel.nl kan je meer informatie vinden over het assortiment, overige artikelen, toepassingen, voorwaarden, openingstijden.