Vertrouw op de bouwmeterkasten van AIC

AIC is voor veel aannemers de favoriete leverancier van bouwmeterkasten. Dat is geen wonder, want AIC levert flexibele, topkwaliteit bouwmeterkasten precies volgens uw specificaties. De bouwmeterkasten van AIC worden afgemonteerd en wel geleverd op bouwplaatsen door het hele land. Diverse combinaties van 2-polige 220 Volt lichtnet aansluitingen, 4-polige 380 Volt  krachtstroom aansluitingen en 5-polige 380 Volt krachtstroom aansluitingen zijn mogelijk op onze bouwmeterkasten. Natuurlijk zijn onze bouwmeterkasten volkomen veilig en betrouwbaar door de snelle zekeringautomaten en moderne aardlekschakelaars en voldoen ze volledig aan de NEN 10439.4 norm. Zo heeft u gegarandeerd een betrouwbare en veilige stroomvoorziening op uw projecten!

 

Bouwmeterkasten van AIC zijn in de praktijk getest

Onze bouwmeterkasten worden standaard geleverd met een gemoffelde lak in oranje kleur, de buitenkant van de kast is altijd van verzinkt plaatstaal. De oranje signaalkleur maant de gebruikers tot voorzichtigheid bij het werken met deze bouwstroomkasten. Want ook al zijn de bouwmeterkasten van AIC extreem veilig en robuust  en zijn ze jarenlang in de praktijk getest, krachtstroom is altijd gevaarlijk, niet alleen voor leken, maar ook voor professionals. Om het gebruik veilig te maken is het elektriciteitsverbruik afleesbaar door een venster in de meterruimte, zodat bouwpersoneel zonder risico het verbruik kan controleren. En door de verzinkte, plaatstalen behuizing is de bouwstroomkast vrijwel onverwoestbaar en heeft deze een uitermate lange levensduur.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze robuuste, veilige en duurzame bouwmeterkasten? Neem dan contact op met AIC. U kunt telefonisch contact met ons opnemen en bellen naar 0341 41 33 41 of u kunt uw vragen mailen naar info@aic.nl.