Gietvloeren worden steeds vaker in woningen gerealiseerd. Niet vreemd, want een epoxy vloer heeft diverse kwaliteiten waar vooral particulieren ook zeker profijt van hebben. De gietvloer is zeker niet alleen een goede keuze voor in de woonkamer of de slaapkamer, maar kan ook uitstekend worden toegepast in de keuken. De gietvloer is namelijk waterdicht en weert vloeistoffen af, waardoor er geen vlekken in de vloer zullen ontstaan wanneer er vocht op gemorst wordt. het mooie is echter dat een gietvloer in verschillende kleuren is aan te brengen, en ook nog eens in een mooie betonlook.

Een gietvloer past in iedere ruimte in huis

De gietvloer is een ideale keuze wanneer u de vloer aan kleur zo goed mogelijk wilt aanpassen op uw persoonlijke smaak, op de ruimte en de sfeer die u hier wilt creƫren. Het is namelijk zo dat gietvloeren beschikbaar zijn in een groot aanbod aan kleurstellingen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere kleuren te combineren. Of u nu houdt van een speels karakter van de vloer, van een moderne uitstraling of juist een natuurlijk tintje, het is allemaal mogelijk wanneer u kiest voor een gietvloer. Gietvloeren zijn in eindeloos veel kleuren te realiseren en er zijn meerdere soorten beschikbaar, waardoor u de vloer goed kunt afstemmen op uw eigen voorkeuren.

 

De gietvloer met betonlook wordt steeds populairder

Naast de verschillende kleuren die je kan kiezen om een gietvloer in aan te brengen, zijn er nog meer speciale varianten. Een daarvan is de betonlook bijvoorbeeld. Dit is erg populair omdat het de uitstraling heeft van een robuuste betonvloer, maar de voordelen van een kunststof gietvloer. Er is zelfs een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is; Gietvloerbetonlook.nl!

Gietvloeren zijn ook geschikt voor bedrijfspanden

Gietvloeren zijn zeker niet alleen geschikt voor in de keukens van woningen. Ook voor in bedrijfskantines is het een uitstekende keuze. Daarnaast worden ook kantoren en werkplaatsen steeds vaker voorzien van gietvloeren. Het is dan ook een goede optie wanneer u een vloer wilt hebben voor lange tijd, zonder na te hoeven denken over het vervangen van de vloer.