Het is mogelijk om met de juiste inrichting meer dan 15 jaar plezier van je interieur te hebben. De aanpassingen die je hiervoor hoeft te doen zijn eenvoudig aan te brengen. Begin het erg leuk om je in deze oorlog een beetje te inspireren en je de goede kant op te helpen. We willen wel benadrukken dat alle ideeën die we je aanraden natuurlijk wel bij moeten passen en dat het altijd leuk is om een creatieve draai aan bepaalde ideeën te geven. Alleen op deze manier kun je een interieur maken waarin jouw persoonlijkheid naar voren komt. Lees snel verder en ontdek de dingen die je kunt doen in je interieur om er meer dan 15 jaar plezier van te hebben.

Het begint allemaal bij een goede basis 

Een goed project van de grond krijgen begint bij een solide basis. Je interieurbouw je van onderen op en dat begint bij de vloer. Daarop plaats je de rest van je interieur. Wij willen je aanraden om een gietvloer te nemen, want deze gaat meer dan 15 jaar mee door zijn slijtvastheid. Daarnaast is het zo, dat de gietvloer, omdat deze gemaakt is van kunststof, in heel veel kleuren verkregen kan worden. Dat maakt dat dit type vloer altijd past bij het design zoals jij dat voor ogen hebt. Daarnaast is de gietvloer heel gemakkelijk schoon te maken omdat ze perfect tegen water kan; ook schoonmaakmiddelen hebben geen invloed op de vloer, behalve dat deze lekker schoon wordt.

Kopen waterontharder 

Een groot probleem in Nederlandse huizen in bepaalde gebieden is dat er kalkaanslag in de leidingen gaat zitten en ook in apparaten waar water doorheen gaat, zoals vaatwassers en wasmachines. Het nare van kalkaanslag is dat deze ervoor zorgt dat leidingen en apparaten minder goed functioneren. Apparaten gaan meer energie vragen en gaan eerder stuk waardoor je nieuw apparaat moet kopen, die toch wel vrij duur zijn. 

Het aanschaffen van een waterontharder kan voor een relatief laag bedrag en je bespaart zo een heleboel geld en jezelf vele uurtjes boenen in de douche om de kalkaanslag eraf te krijgen. Dat scheelt ook een behoorlijk aantal keren de douchekop ontkalken

Het geheim van een interieur dat meer dan 15 jaar lang meegaat 

Hij ligt een geheim ten grondslag aan het ontwerpen van een interieur dat meer dan 15 jaar mee gaat. En dit is dat je een ontwerp moet maken dat zeker dit aantal jaren urgent blijft. We raden je dus aan om een zekere tijdloze inrichting te realiseren op basis van ideeën die je goed uitgewerkt hebt. Je kunt het doen met behulp van een moodboard. Het mooie van zo’n ding is, dat je alles wat je vindt aan foto´s, knipsels en teksten, gewoon op dat bord kan plakken. Dit kan overigens ook een digitale variant van het moodboard zijn.