Lichtadvies voor de gewenste sfeer

Licht is sfeerbepalend in elk interieur. Bij projectverlichting én buitenverlichting draait het daarbij niet alleen om het design van de lamp, maar ook om welk soort licht het best past bij de functie van het gebouw. Wenst u praktisch, fel licht of zacht, romantisch licht? Wil u een ingetogen of een uitbundige sfeer creëren? Is direct, indirect of diffuus licht de beste oplossing? Met het juiste lichtadvies kunt u kleine ruimtes groter of grote ruimtes kleiner laten lijken.

Bouwtekening maken? Lichtadvies verwerken!

Wanneer u een pand gaat verbouwen, kan het lastig zijn, om goed in te schatten op welke plaatsen u verlichting moet voorzien. Binttec kan u helpen met het opstellen van een professioneel lichtadvies. Door lichtberekening zorgen wij voor de juiste balans tussen sfeer- en functionele verlichting, daarbij rekening houdend met de functie en de technische mogelijkheden van het gebouw. Dit geldt voor een woonhuis, maar ook voor winkelpanden, horecagelegenheden en zorginstellingen. Wanneer u het lichtplan reeds betrekt bij het maken van de bouwtekening, hoeft u achteraf minder aanpassingen door te voeren voor wat betreft lichtpunten, dimmers etc. Tevens kunt u tijdens de verbouwing desgewenst kabels aan het zicht onttrekken.

Professioneel lichtadvies van Binttec

BinTTec heeft reeds jarenlange ervaring in de verlichtingsmarkt en adviseert u graag over lichtontwerpen voor verschillende projecten, die perfect aansluiten bij de wensen en het budget van de opdrachtgever. Wij bekijken de architectuur en de indeling van het pand en bespreken daarna met de opdrachtgever, architect, elektrotechnische installateur en/of interieurontwerper hoe we gezamenlijk tot de perfecte inrichting kunnen komen. Wenst u aanvullende informatie? Bel ons gerust of stel uw vraag via het contactformulier op www.binttec.nl!