Wie in de buurt van Limburg woont heeft geluk, want bij Keukenmatch in Sittard kun je namelijk een prachtige keuken kopen voor ieder budget! Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt, maar voor een klein budget kun je ook gegarandeerd slagen!

 

Het voordeel van deze keukenzaak is dat je 100% persoonlijke aandacht krijgt van een team van specialisten die allereerst precies willen horen wat jouw wensen zijn. Vervolgens wordt er een keuken ontworpen en is er een basis gecreëerd. Je droomkeuken zodoende al wat basisvorm gekregen en vanaf daar kun je alle kanten uit.

 

De showroom staat vol met voorbeelden zodat je gemakkelijk inspiratie kunt opdoen. Hou je van materialen zoals hout, steen, metaal, of juist meer van een klassiek uiterlijk of retro uiterlijk? Een combinatie daarvan kan ook heel goed. In de showroom kom je namelijk veel vintage meubelen tegen welke uitstekend staan bij een moderne keuken.

 

Retro is weer in

Retro is weer helemaal terug, en dat is helemaal niet gek. Wat veel mensen niet weten is dat retro perfect samengaat met modern. Het stoere, moderne en strakke is vaak wat hard en wordt afgeblust met het karakteristieke van vintage meubelen. Het leuke aan vintage zijn vaak de zachte kleuren. Denk aan de kleuren groen of blauw die verrassend goed samengaan met een strakke witte keuken met een donker aanrechtblad.

 

Keukenmatch, een sfeervolle keukenwinkel

Bij Keukenmatch ben je niet alleen aan het juiste adres voor een lekker kopje koffie, en voor een nieuwe trendy keuken, maar ook voor vintage meubilair. De showroom staat vol met vintage kasten en vintage tafels, en vintage werkbladen, welke tussen de moderne keukens staan opgesteld. Ieder object kun je kopen en eenvoudig laten thuisbezorgen.

 

Een designer bij je thuis

De mensen bij Keukenmatch hebben ook verstand van interieur en interieurontwerp. Ze komen graag bij je thuis om met je mee te denken. Vooral wanneer je een open keuken hebt, waarbij het koken bij een andere ruimte zoals de woonkamer is geïntegreerd, dan wil je dat het gehele interieur goed combineert. Keukenmatch weet natuurlijk als geen ander welke materialen en kleuren zij kan leveren, en kan daardoor ook een perfecte aansluiting vinden met het reeds bestaande interieur.

 

Kijk gerust eens rond

Ook wie niet direct in de omgeving van Sittard (Limburg) woont, kan eens rondkijken wat deze prachtige keukenzaak allemaal te bieden heeft. Ze hebben namelijk ook een website! Op de site kun je het keukenboek downloaden, een vintageboek downloaden, en een kijkje nemen in het fotoalbum. Wil je dat er alle tijd voor je uitgetrokken wordt? Maak dan een afspraak!