Op zoek naar een hoge kwaliteit keuken tegen een lage prijs? Keuken Elst staat voor u klaar!

Ik ben inmiddels bijna 5 jaar gelukkige eigenaar van mijn keuken, geplaatst door keuken Elst! Ik had al een tijdje de wens om een keuken te laten plaatsen, ik had ook al bij meerdere bedrijven geïnformeerd naar de prijs voor een nieuwe keuken. Bij elk bedrijf schrok ik van de hoge prijs, ik heb dus maar besloten bij keuken Elst te blijven. Ik heb contact opgenomen met keuken Elst en heb een offerte aangevraagd, de prijs van dit bedrijf was een stuk lager als van alle andere bedrijven. Toen ik de offerte had geaccepteerd kwamen ze netjes langs om alle wensen nog eens precies door te spreken om zo misverstanden te voorkomen. Nadat we alle wensen en behoeftes hebben besproken kreeg ik een vaste prijs waarin mijn speciale wensen waren verwerkt. Toen ik met deze prijs akkoord ging werd ik gebeld voor een afspraak wanneer keuken Elst de keuken kwamen installeren.

keuken elst

De dag van de installatie

De dag dat ze de installatie kwamen doen stonden de installateurs netjes op de afgesproken tijd voor de deur na

een kort gesprekje en een kopje koffie gingen de heren van keuken Elst aan de slag met de keuken, ik heb in de pauze een eitje voor ze gebakken. Het waren hele gezellige mannen en ik kon er ook wel mee lachen. Aan het einde van de dag zat de keuken er al bijna in en moesten ze alleen nog een paar kleine dingetjes afwerken.