Wanneer u gaat verhuizen zijn er verschillende dingen waaraan u moet denken, wat u niet wilt vergeten is om uw internet verbinding op tijd aan te vragen of te verhuizen. Het aanvragen of verhuizen van uw internet verbinding duurt namelijk meestal 2 tot 4 weken. U kunt er voor kiezen om uw internet pakket mee te verhuizen of op het nieuwe adres een nieuw pakket aan te vragen.

Ons advies is om uw huidige abonnement stop te zetten op de datum dat u de sleutel inlevert van de huidige woning en een nieuw abonnement aan te vragen. Waarom vraagt u zich af? Omdat er altijd leuke acties zijn voor nieuwe klanten en verhuizen en verbouwen al duur genoeg is. Op deze manier kunt u hier eenvoudig van profiteren. Ook is dit een goede tijd om het internet, tv en bellen pakket weer te evalueren. Wat heeft u echt nodig op uw nieuwe adres of wat kan er eigenlijk wel uit?

Is uw contract nog niet op te zeggen? Dan is het verplicht het abonnement mee te verhuizen, mits de internet provider niet op dit adres kan leveren. De meeste providers brengen geen verhuiskosten in rekening, echter brengen Tele2, Online en Fiber een bedrag tussen de 30 en 50 euro in rekening voor het verhuizen van uw verbinding.

Vergelijk internet abonnementen op het nieuwe adres eenvoudig via Providercheck.nl. Deze website geeft direct een eerlijk overzicht wat er op uw adres beschikbaar is en ook wat de snelste internet providers in de buurt zijn. Bent u ook toe aan een goedkoper, sneller of beter pakket? Via Providercheck.nl weet u in ieder geval zeker dat u het goedkoopste aanbod hebt. Met de laagste prijs garantie en gegarandeerd 10 euro extra korting heeft alles-in-1 abonnementen vergelijken altijd zin en kunt u straks in uw nieuwe woning met een gerust hart TV kijken en internetten!