Ervaar de kracht van een luxe massagebad

Silverspas is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het bouwen van massagebaden. Alle producten die geleverd worden zijn van hoogstaande kwaliteit. Silverspas is een expert op het gebied van watertechniek en heeft gespecialiseerd personeel in dienst om deze kennis te gebruiken voor hoogwaardige producten.

Kennis over het menselijk lichaam

Silverspas heeft zich verdiept in de werking van het menselijk lichaam. Hierdoor is bekend wat de oorzaken zijn van spierklachten en pijn in de gewrichten. Bovendien zijn alle kuipen van de massagebaden in een ergonomische houding gevormd. Dit draagt bij aan een optimale massage-ervaring. De producten van Silverspas zijn zo ontwikkeld dat de gebruiker optimaal kan genieten.

Massages hebben meer positieve effecten dan alleen pijnbestrijding

Massages hebben uiteraard een positief effect op het tegengaan van pijnklachten in gewrichten en spieren. Maar er zijn veel meer voordelen van een goede massage. Mensen ervaren een vermindering van stress en kunnen zich beter concentreren. De afname van pijn en stress zorgen er bovendien voor dat er ‘s nachts beter geslapen wordt. Een goede nachtrust op zich heeft zoals bekend ook positieve uitwerkingen. Alle spieren in ons lichaam zijn doorlopen met bloedvaten. Een massage van de spieren is dus ook een massage van de bloedvaten. Bovendien hebben de spieren in het menselijk lichaam zelf een belangrijke rol bij het rondpompen van bloed. Een goede doorbloeding is uiteraard cruciaal voor het verdelen van zuurstof en andere voedingsstoffen door het lichaam. Een slechte doorbloeding is een veelvoorkomende oorzaak van slechte wondgenezing, met name in de uiterste extremiteiten zoals vingers en tenen. Kortom, een massage heeft veel meer effecten dan alleen maar pijnbestrijding in spieren en gewrichten.

Verschillende sterktes voor de optimale massage

Alle baden van Silverspas zijn verkrijgbaar in drie verschillende sterktes van de stralen. Alle drie deze uitvoeringen hebben op zichzelf zes verschillende standen die instelbaar zijn per massagestoel. Door de variabele massagekracht zit er voor iedereen de optimale stand tussen. Omdat de massagestralen zo krachtig zijn worden gebruikers aangeraden om gebruik te maken van de bijgeleverde schootkussens. Deze zware kussens zorgen ervoor dat je op je goed op je plaats blijft zitten tijdens een massage.

Geen zorgen met Silverspas

Bij Silverspas geloven ze in een uitstekende klantenservice. Op alle producten zit 10 jaar garantie en alle klanten hebben 90 dagen bedenktijd. Als ze in deze periode niet tevreden zijn over het massagebad krijgen ze het volledige aankoopbedrag terug. Kortom, bij Silverspas kun je ricisoloos een massagebad aanschaffen.