Kunstgras wordt steeds populairder. Steeds meer mensen komen achter de voordelen van kunstgras. Met goed kunstgras ben je namelijk veel goedkoper uit. Je hoeft het gras bijna niet te onderhouden en je hebt geen grasmaaier meer nodig. Het gras blijft altijd groen en kale plekken zijn verleden tijd. Ook zijn er veel verschillende soorten kunstgras beschikbaar, zodat er altijd iets voor je tussen zit.

Wij hebben enkele voordelen van kunstgras kopen voor je op een rijtje gezet.

Het gras is altijd groen

Misschien ken je de problemen met echt gras wel. Je hebt last van kale plekken, onkruid en mos. Je moet ook nog eens vaak grasmaaien. Met kunstgras heb je deze problemen niet. Het gras is altijd groen en je hebt nooit last van kale plekken en dat zonder veel onderhoud.

 

Het kunstgras valt bijna niet van echt te onderscheiden. Het gras is zacht en je kan er met een gerust hart je kinderen en je huisdieren op laten spelen. Het kunstgras van tegenwoordig is namelijk van hoge kwaliteit en zelfs je hond kan er geen schade op aanrichten.

 

Weinig onderhoud

Kunstgras staat bekend als het gras dat bijna geen onderhoud nodig heeft. Het enige dat je moet doen is het schoonhouden van het gazon. De blaadjes en takken die op het gazon terechtkomen moeten van het gras verwijderd worden. Dit voorkomt de groei van onkruid. Als er wel een keer onkruid op het gazon groeit, is dit geen probleem. Dit kun je makkelijk verwijderen door het plukken, borstelen of harken van het gras. Het is ook erg verstandig om je gazon periodiek een grote onderhoudsbeurt te geven. Het kunstgras wordt dan door de fabrikant bijgewerkt waar het nodig is en eventueel opnieuw ingestrooid met zand. Maar dit hoef je niet zelf te doen en het kost jou dan ook geen moeite.

 

Verschillende soorten kunstgras

Er is een erg breed assortiment kunstgras. Je kunt een keuze maken tussen verschillende kleuren en lengtes. Je kunt zelf de kleur, lengte maar ook de dikte van het gras bepalen. Jaarlijks komen er steeds meer soorten bij dus de keuze is enorm.

 

Kunstgras is eigenlijk niet te vergelijken met echt gras. Het is veel praktischer en je bespaart veel tijd omdat je nooit meer het gras hoeft te maaien. Ben jij nu ook overtuigd? Wil jij ook kunstgras in je tuin hebben liggen? Kijk dan even op de website van Super Kunstgras. Hier staat nog veel meer informatie en je kunt je kunstgras direct bestellen.